In de winter zijn de huisjes te huur als duinlodge

Van november tot maart kunt u ook genieten van de duinen, strand en zee. Dan zijn namelijk de huisjes tijdelijk verhuisd van het strand naar het achtergelegen duin, in een rustig groen gedeelte van Vakantiepark Kijkduin. Doordat de huisjes goed geïsoleerd en verwarmd zijn, is het ook ’s winters heerlijk vertoeven.

De direct omringende natuur – het bosrijk landgoed Ockenburgh, het duingebied Westerduinpark en het Zuiderstrand –  nodigt uit voor heerlijke wandelingen en fietstochten. Daarnaast kunt u van alle faciliteiten gebruikmaken van Vakantiepark Kijkduin (zwembad, speelterrein, fietsverhuur etc). Of u bent binnen in een kwartier met de auto in het historische centrum van Den Haag vol met (kinder)musea, restaurants, winkels en meer.

Kortom, heeft u zin om een week, midweek of weekend te genieten van de winterse natuur in een interessante omgeving waar van alles te doen is? Boek dan uw duinlodge voor een heerlijke wintervakantie!

Op de site van Vakantiepark Kijkduin vindt u de beschikbaarheid, de huurprijzen en de faciliteiten van het park. Bij de reservering vindt u de huisjes als ‘Lodges 4A’.

----In de winter…. Niet óp het strand, wel vlakbij het strand!----

!! Let op! In de periode november tot eind februari staan de huisjes  niet op het strand, maar op Vakantiepark Kijkduin.
Faciliteiten Vakantiepark Kijkduin

Een greep uit de mogelijkheden:

• Zwembad (overdekt zwembad met o.a. peuterbad. Gratis toegang)
• Campingsupermarkt (dagelijks vers brood)
• Tennisbaan (gratis)
• Wasserette
• Speeltuin met trampolines