Contact Haagse Strandhuisjes

Heeft u vragen? Contact HaagseStrandhuisjes via dit contactformulier. Wij nemen snel via e-mail of telefonisch contact met u op. Voor reserveringen en de beschikbaarheid ga naar: ‘Reserveren’.

Adres HaagseStrandhuisjes in Kijkduin

De HaagseStrandhuisjes liggen ten noorden van strandslag 2A in Den Haag. Om er met de auto te komen kunt u het navigatieadres Machiel Vrijenhoeklaan 175 in Den Haag aanhouden. Als u dan nog even doorrijdt, ziet u rechts het duinpad, ter hoogte van de laadpalen voor elektrische auto’s. U kunt langs de weg of op de nabijgelegen parkeerplaats kosteloos parkeren. Vanaf daar loopt u het duin in en volgt u de borden ‘HaagseStrandhuisjes’. U loopt dan over het duinpad ‘Suiderstrand’. Op het strand aangekomen, ziet u rechts paviljoen Suiderstrand en daarachter ziet u de strandhuisjes. Via het pad over het strand bereikt u uw strandhuisje. Alleen de laatste paar meters van het pad naar uw eigen huisje loopt u over zand. Verder zijn alle paden verhard.

Wij raden u aan om uw auto (in ieder geval ‘s nachts) te parkeren op het terrein van Roompot Kijkduinpark, achter de slagboom. Gasten van HaagseStrandhuisjes mogen hun auto hier kosteloos parkeren. De ingang van het park vindt u aan het einde van de Machiel Vrijenhoeklaan. Bij de slagboom kunt u via de intercom vertellen dat u onze gast bent.

Parkeren bij Haagse Strandhuisjes

Parkeren in Kijkduin is gratis. De dichtstbijzijnde parkeerplaatsen vindt u aan de Machiel Vrijenhoeklaan, het Deltaplein of in de omgeving.

Met het openbaar vervoer naar Haagse Strandhuisjes

Vanaf Den Haag Centraal kunt u rechtstreeks met stadsbus 24 naar busstation Kijkduin Strand. voor meer informatie kunt u terecht bij www.ov9292.nl.

Bekijk de looproute van de parkeerplaats naar de HaagseStrandhuisjes (6 min).

     

    initiatiefnemers van HaagseStrandhuisjes
    Familie Struving-Heerekop, initiatiefnemers van HaagseStrandhuisjes.nl
    Contact Haagse Strandhuisjes
    Contact Haagse Strandhuisjes