Contact Haagse Strandhuisjes

Heeft u vragen? Contact HaagseStrandhuisjes via e-mail: info@haagsestrandhuisjes.nl. Wij nemen snel via e-mail of telefonisch contact met u op. Voor reserveringen en de beschikbaarheid ga naar: ‘Reserveren’.

Adres HaagseStrandhuisjes in Kijkduin

De HaagseStrandhuisjes liggen ten noorden van strandslag 2A in Den Haag. Om er met de auto te komen kunt u het navigatieadres Machiel Vrijenhoeklaan 175 in Den Haag aanhouden. U arriveert dan op de nabijgelegen parkeerplaats nabij Haagse Strandhuisjes. Vanaf daar loopt u het duin in en volgt u de borden ‘HaagseStrandhuisjes’. U loopt dan over het duinpad 'Suiderstrand'. Op het strand aangekomen, ziet u rechts paviljoen Suiderstrand en daarachter ziet u de strandhuisjes. Via het pad over het strand bereikt u uw strandhuisje. Alleen de laatste paar meter van het pad naar uw eigen huisje loopt u over zand. Verder zijn alle paden verhard.

Parkeren bij Haagse Strandhuisjes

Parkeren in Kijkduin is gratis. De dichtstbijzijnde parkeerplaatsen vindt u aan de Machiel Vrijenhoeklaan, het Deltaplein of in de omgeving.

Met het openbaar vervoer naar Haagse Strandhuisjes

Vanaf Den Haag Centraal kunt u rechtstreeks met stadsbus 24 naar busstation Kijkduin Strand. voor meer informatie kunt u terecht bij www.ov9292.nl.

Bekijk de looproute van de parkeerplaats naar de Haagse Strandhuisjes (6 min).

[recaptcha]

 

Familie Struving-Heerekop, initiatiefnemers van HaagseStrandhuisjes.nl
Contact Haagse Strandhuisjes
Contact Haagse Strandhuisjes