‘Haagse strandhuisjes’ is een initiatief van Stichting Leef met de Zee. Leef met de Zee staat voor genieten van het strand èn zorgdragen voor de omgeving.

Zo zijn de strandhuisjes zoveel mogelijk van duurzame materialen vervaardigd en maken we gebruik van groene energie. De manier van beheer is zo duurzaam mogelijk om de omliggende natuur zo min mogelijk te belasten.
Daarnaast verbinden wij ons met de omgeving; we werken zoveel mogelijk samen met organisaties uit de directe omgeving, wij helpen onze gasten wegwijs te maken in het recreatief, cultureel en sportief aanbod dat Den Haag en Kijkduin te bieden hebben, en wij denken en doen mee met de lokale en regionale politiek als het om het strand gaat.

Wij nodigen onze gasten daarom uit om met zorg, interesse en plezier van de omgeving te genieten.

Meer informatie op www.stichtingleefmetdezee.nl.

Wie zijn wij?

Stichting Leef met de Zee bestaat uit een Bestuur en Raad van Advies. Het Dagelijks Bestuur bestaat uit Jeroen Struving en Patricia Heerekop-Struving. Het Bestuur draagt zorg voor het dagelijkse reilen en zeilen en is het centrale aanspreekpunt voor alle partijen, zoals de Gemeente Den Haag, Hoogheemraadschap Delfland, Provincie Zuid-Holland, en andere (publieke) organisaties alsook voor de gasten.
Een persoonlijke noot: “Wij wonen in het centrum van Den Haag met opgroeiende kinderen en genieten van de mogelijkheden die de stad ons te bieden heeft. Daarnaast zoeken wij de ruimte en de rust van het strand en genieten hier regelmatig van. Dit bieden wij ook graag anderen aan.”