‘HaagseStrandhuisjes’ is het trotse bezit van de Green Key. Green Key is het internationale keurmerk voor duurzame bedrijven in de recreatie- en vrijetijdsbranche en zakelijke markt. Bedrijven met een Green Key keurmerk doen er alles aan om het milieu te sparen, zonder dat hun gasten inleveren op comfort en kwaliteit. Zij gaan daarbij een stap verder dan de normale wet- en regelgeving vereist. De HaagseStrandhuisjes mag dit keurmerk voeren, bovendien in de hoogste categorie ‘Gold’!

De strandhuisjes zijn zoveel mogelijk van duurzame materialen vervaardigd en worden voorzien van groene energie. De manier van beheer is zo duurzaam mogelijk om de omliggende natuur zo min mogelijk te belasten.
Daarnaast verbinden wij ons met de omgeving; we werken zoveel mogelijk samen met organisaties uit de directe omgeving, wij helpen onze gasten wegwijs te maken in het recreatief, cultureel en sportief aanbod dat Den Haag en Kijkduin te bieden hebben, en wij denken en doen mee met de lokale en regionale politiek als het om het strand gaat.

Wij nodigen onze gasten daarom uit om met zorg, interesse en plezier van de omgeving te genieten.