Logeren in een van de strandhuisjes in Den Haag, op het strand van Kijkduin?

Licht en ruimte

De HaagseStrandhuisjes staan op het strand met veel vrije ruimte rondom ieder huisje en hebben alle vol uitzicht op zee. Via de openslaande deuren komt u op de veranda. De huisjes zijn ook van binnen ingericht als echte strandhuisjes. Met mooie tinten, veel houtwerk en een gezellige, stijlvolle inrichting. Afhankelijk van de indeling biedt het plaats aan vier of vijf personen.

Slapen aan zee

De huisjes hebben twee slaapkamers: een slaapkamer met een tweepersoonsbed en een slaapkamer met een stapelbed. Het onderste bed van het stapelbed is desgewenst uit te klappen naar een extra bed geschikt voor kinderen tot 8-9 jaar. Alle huisjes zijn voorzien van een eenpersoons slaapbank in de woonkamer. De badkamer bestaat uit een ruime douche en toilet.

Alle seizoenen aangenaam

De strandhuisjes zijn goed geïsoleerd en zijn in de woonkamer en iedere slaapkamer voorzien van een kachel. Daardoor is het ook heerlijk om in het voor- en najaar aan zee te verblijven.
De woonkamer heeft een zitgedeelte, een eetgedeelte en grenst aan de open keuken.

Zie voor uitgebreide beschrijving de pagina Inventaris. Een aantal zaken dient u zelf mee te nemen – of kunt u huren- deze vindt u bij ‘Handig om te weten’ en ‘Huren’.

reserveren

De strandhuisjes zijn ruim van opzet, sfeervol en hebben uitzicht op zee.
De tweepersoons slaapkamer van het strandhuisje
De slaapkamer met een stapelbed waarbij het onderste bed in de strandhuisjes is uit te klappen naar een extra bed geschikt voor kinderen tot 8-9 jaar
De open keuken van het strandhuisje, met vanuit het raam links uitzicht op zee en rechts het wuivende helmgras van de duinen.
De badkamer van het strandhuisje
In ieder strandhuisje is een bolderkar te vinden, handig voor bagage of boodschappen.

De HaagseStrandhuisjes in het kort:

  • 20 strandhuisjes op het strand van Kijkduin in Den Haag
  • te huur per week, midweek en weekend
  • rustig gelegen op het strand met uitzicht op zee
  • veel ruimte rondom de huisjes


  • stijlvol ingericht met openslaande deuren naar veranda
  • gratis parkeren in kijkduin
  • vrij entree zwembad in vakantiepark
  • midden in de natuur, vlakbij de stad