Adres, route, parkeren en openbaar vervoer

De HaagseStrandhuisjes liggen ten noorden van strandslag 2A in Den Haag. Om er met de auto te komen kunt u het navigatieadres Machiel Vrijenhoeklaan 175 in Den Haag aanhouden. Als u dan nog even doorrijdt, ziet u rechts het duinpad, ter hoogte van de laadpalen voor elektrische auto’s. U kunt langs de weg of op de nabijgelegen parkeerplaats kosteloos parkeren. Vanaf daar loopt u het duin in en volgt u de borden ‘HaagseStrandhuisjes’. U loopt dan over het duinpad ‘Suiderstrand’. Op het strand aangekomen, ziet u rechts paviljoen Suiderstrand en daarachter ziet u de strandhuisjes. Via het pad over het strand bereikt u uw strandhuisje. Alleen de laatste paar meters van het pad naar uw eigen huisje loopt u over zand. Verder zijn alle paden verhard.

Wij raden u aan om uw auto (in ieder geval ‘s nachts) te parkeren op het terrein van Roompot Kijkduinpark, achter de  slagboom. Gasten van HaagseStrandhuisjes mogen hun auto hier kosteloos parkeren. De ingang van het park vindt u aan het einde van de Machiel Vrijenhoeklaan. Bij de slagboom kunt u via de intercom vertellen dat u onze gast bent.

Komt u met het openbaar vervoer? Vanaf Den Haag Centraal kunt u rechtstreeks met stadsbus 24 naar busstation Kijkduin strand.

Aankomst- en vertrektijden

U kunt vanaf 15.00 uur in uw strandhuisje. Via de mail ontvangt u vooraf een sleutelcode. Daarmee kunt u direct uw huisje in. Dus geen wachttijden bij de receptie! Het is handig om meteen de sleutelcode uit uw hoofd te leren. Als u de deur dichtdoet, is deze vanaf buiten alleen met de code te openen.

Uiterlijk 10.00 uur dient u het strandhuisje op uw dag van vertrek veegschoon te verlaten.

Bagage

Voor het vervoeren van uw bagage kunt u de bolderkar gebruiken die in ieder huisje aanwezig is.

Boodschappen

 • Bij aankomst staat er een klein welkomstpakketje klaar met eerste benodigdheden voor de eerste dag(en), zoals afwasborstel, afwasmiddel, sponsje, vuilniszakken, één wc-rol, een paar koffiecups (Nespresso) en theezakjes.
 • In de badkamer staat voor de eerste dagen een compact pakketje voor u klaar met shampoo, bodylotion, paar watjes, wattenstaafjes en een zeepje.
 • Op de boulevard vindt u in het overdekte gedeelte onder andere een supermarkt, bakker en delicatessenzaak.
 • Een uitgebreid winkelcentrum vindt u langs de Laan van Meerdervoort bij www.desavorninlohmanplein.nl  (gratis parkeergarage).

Tips

WiFi
WiFi is beschikbaar in alle strandhuisjes.

Informatiemap
In de informatiemap in het huisje vindt u tips voor activiteiten in de omgeving, fietsverhuur, nuttige informatie zoals artsenpost en apotheek, en het huishoudelijk reglement. Een voorproefje van de bezienswaardigheden in de omgeving vindt u op de pagina ‘Omgeving’.

Rolstrandstoel
Bij de Biesieklette kunt u een speciale strandrolstoel huren. Zo kunnen ook mindervaliden van het strand genieten. U vindt Biesieklette aan Deltaplein 150A.

Zwembad en meer

Als gast van HaagseStrandhuisjes heeft u vrij entree tot het nabijgelegen Vakantiepark Kijkduin met onder andere een compact overdekt zwembad, padelbanen, midgetgolf, trampolines, wasserette, fietsverhuur en meer.

Huishoudelijk reglement

In het huishoudelijk reglement dat bij uw verhuurcontract ontvangt, vindt u regels die wij hanteren voor een prettig verblijf voor u, uw medegasten en uw omgeving. Zo is roken in het strandhuisje niet toegestaan, evenals huisdieren. Ook harde muziek kunnen wij niet toestaan. De strandhuisjes staan in een natuurlijke omgeving waar wij met elkaar zorg voor dragen.

De HaagseStrandhuisjes in het kort:

 • 20 strandhuisjes op het strand van Kijkduin in Den Haag
 • te huur per week, midweek en weekend
 • rustig gelegen op het strand met uitzicht op zee
 • veel ruimte rondom de strandhuisjes


 • stijlvol ingericht met openslaande deuren naar veranda
 • gratis parkeren in Kijkduin
 • vrij entree zwembad in vakantiepark
 • midden in de natuur, vlakbij de stad