Wilt u een strandhuisje huren?

U kunt een strandhuisje huren per week, midweek en weekend. In het hoogseizoen zijn de strandhuisjes alleen per week beschikbaar.

 • een week (vrijdagmiddag 15.00 uur tot vrijdagochtend 10.00 uur)
 • een midweek (maandagmiddag 15.00 uur tot vrijdagochtend 10.00 uur)
 • een weekend (vrijdagmiddag 15.00 uur tot maandagochtend 10.00 uur)

Data en prijzen

Via de buttons op de pagina Reserveren ziet u de beschikbaarheid en de huurtarieven bij de verschillende data (alleen de beschikbare momenten worden getoond). In dit overzicht ziet u het tarief van huur strandhuisje, eindschoonmaak, bedlinnen en opmaakservice, reserveringskosten en lokale heffingen (toeristenbelasting). Huurprijzen zijn inclusief btw, water en elektra.

Betalen

Na het boeken ontvangt u de factuur en de bevestiging met het huishoudelijk reglement & Algemene voorwaarden en handige informatie over onder andere parkeren tijdens uw verblijf via uw e-mailadres.
Zonder betaling komt de reservering te vervallen.

U kunt een annuleringsverzekering afsluiten bij uw reservering. Deze annuleringsverzekering wordt aangeboden via Roompot. Bekijk hier de voorwaarden.
Heeft u een eigen annuleringsverzekering, dan kunt u natuurlijk ook bij uw eigen verzekering terecht.

Borg

De borgsom bedraagt €100,00 per huisje. Deze wordt na uw verblijf weer teruggestort. Bij schade, vermissing of vervuiling worden de kosten verrekend met de borg.

Huisdieren

Huisdieren zijn niet toegestaan. Wilt u toch graag met uw hond op vakantie in een strandhuisje? Dan vindt u hier een overzicht van strandhuisjes waar u met huisdieren van harte welkom bent.

Linnen

Bij aankomst zijn alle bedden fris opgemaakt. Bedlinnen of beddengoed meenemen is dus niet nodig.
Per huisje ligt er 1 keukendoekenpakket klaar, met daarin een theedoek en handdoek. Per persoon ligt 1 baddoekset klaar, bestaande uit 1 handdoek om te douchen en 1 gastendoek.

Extra bij te boeken

Desgewenst kunt u bij uw boeking extra’s aanvragen, zoals een extra keukendoekenpakket en een kinderpakket (campingbedje, kinderstoel, excl linnengoed en dekentje).

Midgetgolf, padel en meer

U heeft toegang tot alle faciliteiten van het nabijgelegen Vakantiepark Kijkduin, zoals een uitgebreide midgetgolf, padelbanen, trampolines, een compact gratis overdekt zwembad met babybad, supermarkt, wasserette, fietsverhuur etc.

Bij reserveren ziet u direct welke data en hoeveel huisjes er nog beschikbaar zijn. U kunt direct online reserveren.
U kunt meerdere huisjes tegelijk boeken voor dezelfde periode, met een maximum van drie aaneengesloten weken. Bedrijfsmatige verhuur is niet mogelijk.
Wilt u een reservering wijzigen of annuleren? Klik dan hier.

De HaagseStrandhuisjes in het kort:

 • 20 strandhuisjes op het strand van Kijkduin in Den Haag
 • te huur per week, midweek en weekend
 • rustig gelegen op het strand met uitzicht op zee
 • veel ruimte rondom de strandhuisjes


 • stijlvol ingericht met openslaande deuren naar veranda
 • gratis parkeren in Kijkduin
 • vrij entree zwembad in vakantiepark
 • midden in de natuur, vlakbij de stad