In het zonnetje bij Den Haag Marketing

Geplaatst in: Artikelen | 0

Ruim 200 partnerorganisaties van Den Haag Marketing kwamen vandaag bijeen in het Koninklijk Instituut voor Ingenieurs om bijgepraat te worden over de resultaten 2015 en de plannen voor 2016 om Den Haag op de kaart te zetten. Tussen organisaties als het Kurhaus, Madurodam, het Gemeentemuseum en vele andere grote ‘trekkers’ was ook nieuwkomer HaagseStrandhuisjes present. Een perfect moment om onder het genot van emeet en share Den Haag Marketingen drankje contacten op te doen en te verkennen waardoor wij onze gasten van de strandhuisjes het nog makkelijker en leuker kunnen maken. Verrassende opsteker kwam van Den Haag Marketing-directeur Marco Esser. Hij noemde de HaagseStrandhuisjes als eerste partner die via hun social mediacampagne zeer succesvol ‘viraal’ is gegaan. Dus┬ábeste Facebook’ers: bedankt!