Verkenning op de Zandmotor

Geplaatst in: Artikelen | 0

handhavingsteam ZandmotorVandaag verkende Patricia Heerekop alvast het parcours voor een mogelijke hardloopwedstrijd op de Zandmotor. De HaagseStrandhuisjes, de Provincie Zuid-Holland en twee Roparunteams uit Zuid-Holland hebben de handen ineengeslagen om in april 2016 een run te organiseren. Nu nog in ‘verkennende fase’, hopelijk snel definitief en kunnen we het breed bekendmaken. Bij deze verkenning dienden zich meteen twee geïnteresseerden aan: Rita Pronk en Michel Stuivenberg van het handhavingsteam Westland die met hun jeep de Zandmotor inspecteerden. Leuk om meteen zoveel enthousiasme te merken voor dit idee.
HaagseStrandhuisjes wil hiermee bijdragen om het gebied aantrekkelijker te maken voor bewoners en bezoekers, waarbij de natuur gerespecteerd wordt.