Bloggershuis in Den Haag

Geplaatst in: Artikelen | 0

Den Haag Marketing en HaagseStrandhuisjes hebben de handen ineen geslagen om komend strandseizoen een strandhuisje te openen voor reisbloggers/-vloggers uit binnen- en buitenland. De stad is daarmee de allereerste stad in Nederland met een bloggershuis voor reispers. Het strandhuis biedt zo de mogelijkheid om als echte local de stad aan zee te ervaren.

Bloggershuis direct bekend via de media

Het Haags bloggershuis werd vandaag in een zaal vol bloggers/vloggers bekendgemaakt op de Vakantiebeurs in Utrecht. Daarna is het nieuwtje direct door veel media opgepikt, zoals NOS, Nu.nl, Frankwatching, DutchCowboys en Telegraaf. Meer informatie via het nieuwsbericht op deze pagina.

NOS bloggershuis HaagseStrandhuisjes

Crowdfunding

Momenteel loopt ook een crowdfundingcampagne. Interesse om mee te investeren in de HaagseStrandhuisjes? Dat kan via https://www.crowdaboutnow.nl/HaagseStrandhuisjes

Via crowdfunding willen we de huisjes geschikt maken voor gebruik in de winter. Gewoonlijk worden strandhuisjes ‘s winters opgeslagen in grote loodsen. Door de bouw nu aan te passen wordt het mogelijk om de strandhuisjes ’s winters in een vakantiepark op te nemen. Dat scheelt kosten voor opslag, beveiliging en transport. Daarnaast levert deze winterverhuur huurinkomsten op. Met de hulp van de crowd willen we de huisjes hiervoor geschikt maken. Een aanpassing die zich snel terugverdient!

We bieden een interessant rendement en scharen onze investeerders onder onze ‘Vrienden van de HaagseStrandhuisjes’.

Doe mee en/of stuur door naar meer liefhebbers van het strand! Dat stellen we enorm op prijs!

HaagseStrandhuisjes crowdfunding