Investeer mee via crowdfunding!

Geplaatst in: Artikelen | 0

Interesse om mee te investeren in de HaagseStrandhuisjes? Dat kan via https://www.crowdaboutnow.nl/HaagseStrandhuisjes

Via crowdfunding willen we de huisjes geschikt maken voor gebruik in de winter. Gewoonlijk worden strandhuisjes ‘s winters opgeslagen in grote loodsen. Door de bouw nu aan te passen wordt het mogelijk om de strandhuisjes ’s winters in een vakantiepark op te nemen. Dat scheelt kosten voor opslag, beveiliging en transport. Daarnaast levert deze winterverhuur huurinkomsten op. Met de hulp van de crowd willen we de huisjes hiervoor geschikt maken. Een aanpassing die zich snel terugverdient!

We bieden een interessant rendement en scharen onze investeerders onder onze ‘Vrienden van de HaagseStrandhuisjes’.

Doe mee en/of stuur door naar meer liefhebbers van het strand! Dat stellen we enorm op prijs!

HaagseStrandhuisjes crowdfunding