Crowdfunding actie 100% geslaagd

Geplaatst in: Artikelen | 0

We hadden er een krappe twee maanden voor gereserveerd, maar vandaag – binnen 1 maand – is het totale gewenste bedrag van 120.000 euro door de crowd bijeengebracht. Het radio-interview op DenHaagFM¬†gaf een welkome zet in de rug. Veel vrienden, buren, familieleden, Haagse stadsgenoten, strandliefhebbers, amateurbeleggers, toekomstige gasten en fans zijn ingestapt om te helpen met de bouw van de strandhuisjes. Hiermee is het mogelijk om de huisjes extra te isoleren voor in de winter, zodat de huisjes ‘s winters in de winterverhuur kunnen in een vakantiepark in plaats van opslag in loodsen. De crowdfunding loopt tot begin maart en kan maximaal tot 200.000 euro oplopen. Crowdfunding is een opkomende vorm van financiering, waarbij de inzet van de crowd helpt om plannen te realiseren.

crowdfunding strandhuisjes